I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Monday, November 22, 2010

hari ini hari isnin


salam & hai !







hahaha..tajuk cm ape jek kan..

bese la ari isnin selalu dikatekan monday blues..sian isnin selalu disalahkan..nasib la ko isnin!

dah kenape i tetibe nk emo psl isnin kan?? emm memang monday blues betul..:P

i nk bgtau..

i sefamliy dah ader kat Putrajaya..

dah keje pun setelah seminggu cuti..

sabtu lg kami dah balik cni..

balik bersama MIL & SIL..

dan yg pling i hepi, DQ @ Sofea masih bersame we ollss...besh!

masih ader peluang bermanja2 dgn die 2 ari lg..

besok or lusa bru diorg balik ke KTN membawa DQ i tue..

emm..part tue la pling sedihhhhh!

rase cm xnak jek..

tp apekan daya, DQ seperti tak sesuai duk kat sini utk sementara nie..

alergic dia dtg kembali !

YA ALLAH, i ingat dah baek sepenuhnya..

tp semalam boleh pulak die naek balik..

abes merah2 muka & badan die..

cume not worse mcm dlu..

i cepat2 sapukan sisa2 krim yg ader..

doc kate maybe air kotor kat Putrajaya yg menyebabkan alergic die kembali aktif, dah xpasal2 we olls mandikan die dgn air mineral..

dan persekitaran die ..especially dust!

oh, sayang mcm mane nk bg habuk lgsung tak dekat dgn kamu??

takkan la mama nak bungkus kamu plak? letak dlm kotak kaca??

eeee...sgt kejam! kesian kamu asyik tgk org main..kamu kene kurung...

berat sungguh dugaan die..

i ingat episod ekzima die dah habes..

tp rupenya, ingatkan panas sampai ke petang, rupenye hujan di tgh hari !

dugaannnnnn...sabar yek dakcik ..

so, keputusan nya DQ akan balik ke kTN semula bersame MIL..

dijage rapi oleh wan & nenek nye..

lgpun umah wan air die bersih..ditapis..umah mama air kotor..

nak beli penapis air mak aiiiii...mengucap okeh..:(

tggu la durian runtuh kotnya..^ ___ ^

nak update citer2 spnjang bercuti kat KTN dah jadik xde mood..

sbb duk pikir psl DQ jek..

sampai i kerap migrain skg..

duk telan ubat jek..

emmm..nanti2 la i citer eh..mood xde nie..

tgh serabut...


bye...+ ___ +



2 comments:

MiSz eiN said...

dr dulu lg i suh beli panapis air
tp u xnk...
sanggup beli aircond dr beli tapis air
klu xmampu beli y mahal, beli y murah jek
kebersihan air y kt minum mmg sgt penting.
klu u dgr citer pasal air tangki mst u xlalu sgt nk minum dah
so, cpt² la usha enapis air okeh

dakcik said...

ish..dua2 keperluan penting..aircond pun penting..sbb sofea xleh panas & berpeluh..selame nie sofea mmg minum air mineral jek..cume air mandi jek xtapis..mane la tau air kotor pun leh jd alergik smpai cm gitu..dlu2 ok jek..
p/s : pinjam bio-aura u la..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails