I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Thursday, January 27, 2011

CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL !


salam,

1st time masuk contest nie..telah ditag oleh kak lin
TQ kak sudi tag..bese kalo org tag xpenah nk joing! tp kali nie terpanggil pulak..hehe




CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !





HA! korang berminat tak nak join ?.okay sebelum tu jom kita baca syarat-syarat nya dulu


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni - DONE !!






2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni

DONE !!!..si gadis bermata coklat sila kelik yek =D
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*


kalau i menang, nak belikan gaun cinderella yg meletops utk 2nd birthday anak i !! =D





dan ini gambar yg dipertaruhkan..sgt cool kan?? haha..i rase gambar nie nmpak cool sbb Sofea pakai topi sampai tutup mata !! dan seme org gelak sbb duk tgk dia !! nampak sangat topi lebih besar dr kepala..;p




4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

1. mek za
2. azie

3.sara

4.lya mama asya
5. mama qiestina

nak tag lebih boleh?? hehe
dan seme fren bloglist i !!

cpt buat tau! hehe


5.tarikh tutup penyertaan : 1 Mac 2011



futnote : 1st time joing contest, mane tau kan ade luck?? hehehe


3 comments:

-Sara- said...

okey, nti free sara buat yee, thnx sudi tag sara! :)

dakcik said...

sara : okeh dear! buat tau..=D

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih join contest ya :) good luck !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails