I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Friday, March 18, 2011

almost 3 years



salam & gud morning  =)


ape yg almost 3 years tue?? bikin suspen jek..padahal gambar dah terpampang kat ats ! hahaha..sebenarnya dah hampir 3 tahun i tak main boling wok ! last sunday aritue i telah beranikan diri utk bermain..nie kira 1st time i main selepas tempoh yg agak lame...


main bersame kak bb , fiq , encik suami...maluuuu wokkkkk ! score i hanya 50 !!!! so embrassing...diorg yg lain tue dah cecah 100 rat ! termasuk kak bb tau !

1st baling ke longkang ! 2nd baling pun ke longkang ! encik suami sibuk duk ckp ' tunduk badan tue ckit yang !, tunduk lg ! "..arghhhh stresss i ! masing-masing duk bg semangat..tp i semangat yg ade trus down & down !


mau tak down, org lain asyek strike jek..i plak ke longkang..tp bile dipikir balik , patutla seme balingan i ke longkang sbbnya dah dekat 3 tahun tak main..dekat 3 tahun i tak angkat bola boling...dekat 3 tahun i lupe cara nak baling..dekat 3 tahun i lupe cara nk focus titik tengah ! dekat 3 tahun jgk i lupa cara nak pakai kasut ! haha tue dah melampau kan??


maklumla i mmg dilarang utk mengangkat berat selama 2 tahun..i kan pernah dibedah  2 kali..main boling pun boleh dikatekan berat jgk la..sebab bile kite baling tue menekan perot..pada i la..tak tau la pada u ollss..i sayang badan i..nk pakai lama woooo ! bile dah lepas 2 tahun baru la boleh berjinak-jinak dgn aktiviti sukan..macam yg i buat sekarang nie..

baru sekarang berani utk bersukan..cuma 1 jek i tak berani buat lagi..iaitu senaman sit-up...penah buat sekali aritue, eeeeee sgt menekan perot....takut ! thats why perot i boncit ! hahaha



next time boleh la try main boling lagi...walaupun ke longkang ! =)


futnote : u olls plak suke main boling tak?? mesti bedegung bedegang bunyi pin jatuh kan? =D



12 comments:

MiSz eiN said...

men bowling kat mines lah best!
alamandas mahal sgt lah wok. dah rm7 1 game.
bapok mahalnye

Last PF men bowling ms u peknen kan ms tue
pastu xdop la
sob..sob
:(

::Mamalyna:: said...

ain, hehhehe... salam berat tak?hehehe

ibuafiqahhuzaifah said...

akak dah start main boling time cuti raya aidilfitri ari tuh dah..

setelah 3 tahun gak la tinggalkan sukan itew...
best2 time tuh..siap pakai baju kurung..terbaik wokkk!

lagi la dah ada anak...mmg susah naik main boling nie..

~~zaa~~ said...

i pon da lama sangat tak main boling :( ada la 2 tahun lebih heheheh

dakcik said...

ein : ye eh alamandas mahal? i tak tau langsung rege dia..hahaha..rog jek banje..=)

tue la mase i & wanie peknen ka? u dgn azie jek main..hahahaha

dakcik said...

kak ejan : hahahaha..mestila salam tue bapok berat!

dakcik said...

kak irnie : tue la kak..time xde anak nie la boleh bersuka ria..kalo sofea dah balek nti kite nie sibuk duk kejor die jek..bkn dpt main pun..ayah yg sedap main! haha

dakcik said...

za : tue la..same kan =)

-Sara- said...

sara lagi lame, kat 5 6 thn gaklah tak pegang bola boling tu! haha

tp main boling ni mmg best! :)

waniepaez said...

beshnyer men bowling..i rindu kt sukan i nie:)huhu

p/s: angkat berat vs bola bowling???hahah

dakcik said...

sara : uh sara lg lame ! hahaha

bg org yg pndai mmg best sara..=)

dakcik said...

wanie : tue la..u mmg terer main boling! jom la kite main cm dlu..hehehe

p/s : angkat berat ke main boling ke nek beskal ke, janji i enjoy! xde kuar duit beribu riban ! oppsss! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails