I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Thursday, April 21, 2011

terlanggar lee chong wei sbb tak tahan ??

salam


td bukak page aunty zaza..terus gelak guling2!!
hilang ngantuk i tau !





jom kite buat game ni sama-sama!!




i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan


iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat


i punya !

Aku terlanggar Lee Chong Wei sbb aku tak tahan !

kahkahkahkah !
mase bile plak i tgk lee chong wei tak tahan nya??? keding gitu...hahahaha



yg encik suami plak ,


Aku pergi dating dengan musuh dalam selimut aku sebab aku baru putus cinta !


kahkahkahkahkahkah..



futnote : sekadar lawak di petang hari wok ! tp yg kak aida pling xtahan ! =D


credit to za !! TQ za =)

14 comments:

~~zaa~~ said...

hahahahha adie punye kelakar wehhh!!! dating dengan musuh semata-mata sebab putus cinta!!! hahahahahah

tEngQu said...

ehh ape plak..mne ade pkai oren..mandai je..ari ni pkai bju itam laaa...

dakcik said...

za : tue la putus cinta mendenya?? dah kawen pung! hahaha

dakcik said...

tengqu : eh ade la..corak tue oren kan?? hihihi..kalo hitam boleh jgk..jd sbb aku gila la..hahaha

-Sara- said...

ahahaha! hubby ain punye sebijik same cm sara! kakakkahhh!!

nyway dh lame sara xjenguk blog ain sbb skang ni krg mood lyn lappy kt umh..kt opis mmg xdpt bkk blog ain..sorry ek ain..

utk sofea sara hrp cpt sembuh, ade perubahan +ve sikit2 dulu pon xpe ain..tu dh kire ok..kite usaha lg pasni yee, doa pd Dia jgk jgn lupe..ain kuatkn semngt tau :)

Rania Raffel said...

aku terhantuk lee chong wei sebab aku cemburu kakakakakka kelakarr

aDieyZa said...

hahahahahahahhahaha.. zana nak gelak guling!!!

zana punya, aku dating dengan kawan baik aku sebab aku gila???

husband zana pulak, aku cinta sharifah amani sebab aku x tahan..

abg cinta sharifah amani sebab x tahan???? nak kena eh?? hahahaha

dakcik said...

sara : owh..sejibik eh?? date mesti same kan? hehe

still xleh bukak ker? oo ptutla sara dah lame xkomeng..huhu..xpe la, i phm situasi org preggy..bile sampai umah nmpak tilam jekk..=)

2la..ade +ve ckit2..alhamdulilah..teruskan usaha..TQ sara dear! =)

dakcik said...

rania : hahaha..lee chong wei jgk jd mangsa kan? =)

dakcik said...

adieyza : wahhh! xtahan hubby cinta amani...kahkahkah..gelak sampai guling!

waniepaez said...

hehee, kelako jek wokk..
i nye ak menari dengan liverpool sbb ak cemburu?boleh??hehee

axie said...

minat lee chong wei rupanya

dakcik said...

wanie : hahaha..mase bile plak u minat liverpool?? kahkahkah

dakcik said...

azie : haha..u try la wok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails