I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Friday, May 6, 2011

Fast Five

salam  ..

arinie bertukar wajah lagik..
tp same background..
kaler bertukar..hehe
cung tak ? =)

tghari tadi p tgk movie nie



Fast Five...
ataupun dikenali sbg Fast & Furious 5
sape-sape yg mmg follow movie nie dari 1st boleh la menonton !

i adelah salah sorg peminat setia cerita ni
tak pernah miss lagi movie nie dari 1st sampai yg ke-5




dan ape yg i boleh bgtau about this movie
memang superb !!
memang power !!
memang da boommm !!
dan tak hover kalo i katekan Fast Five nie antara yang terbaik sequel movie Fast & Furious !

tp spoil ckit, tgh syok duk tgk tetibe kene ke toilet sbb xtahan !
dah miss some part..
nak tgk lagi la pasnie ! 2n round boleh ??


anyway , movie yg harus ditonton !
i kasi 10 bintang !!! boleh?? hahaha


ok , next movie KONGSI , TRANSFORMER , NUR KASIH..
sila standby ye encik suami ! hahaha



futnote : bulan Mei nie byk betul movie best2 kat panggung !

4 comments:

~SHiLA~ said...

xsabo nk tgk :)

aDieyZa said...

zana x tgk lagi citer ni.. lagipun zana kurang layan citer ni.. hihihi.. sorry..

dakcik said...

shila : harus p tgk ok! =)

dakcik said...

adieyza : p la tgk zana..best tau..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails