I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Thursday, June 9, 2011

Sofea at Galactica OU



salam & gud morning !

pada sabtu beberape mggu lepas , eh tak ingat pulak date bila sbb story dah lame terperam..sorry u olls .. ok2, back to story..we olls telah 'passed' kan Sofea ke jagaan kak bb & dady fiq..sbb mama & ayahnya nak feeling-feeling dated berdua-duaan..cewah ! bukan sbb tak ingat anak..tapi kak bb sendiri yg willing nak jaga Sofea...

mula2 we olls plan nk tgk wayang, tapi tak jadik pulak..last2 we olls ikut rombongan kak bb utk membawa Sofea ke One Utama (OU)...diorg plan nak bawak Sofea main playground kat sane..yg diberi nama 'Galactica'..budak2 yg pergi harus kene 'galok'...hahaha

we olls ikut mereka jarak jauh jek..naik kete pun asing2...Sofea naik kete mereka..we olls naik kete sendiri..kate nak feeling2 dating bedua...;P

lagipun boleh maknya berjalan jauh ckit..kalo u olls nak tau saye nie tak penah pergi OU...tak pernah tau? hahaha..gila kentang ! padahal dekat jek dgn IKEA tue...=)

jom kite tgk aksi Sofea bermain bola-bola..tp mula2 dia naik kete mainan nie dlu...







* tunjuk ape la tue agaknya *



* bersame dady Fiq yg sporting melayan Sofea & amek gambar dia*


nie la kak bb..mula2 nak transfer ke kete diorg kene pujuk Sofea dlu..sbb dia nanges..nk ikut ayah mama dia..pastue bila dah sampai kat playground terus lupa mama ayah wok ! kate kak bb Sofea tak tanya langsung mana kami...huhu.. nampak gaya boleh la tinggalkan lagi dgn diorg...=)




* kemain eksited main kutip2 bola isi dalam bakul...*






lame jugak Sofea main kat dalam tue..kene bayar dlm RM20 kalo tak silap..bayaran dikenakan utk kanak2 jek..org tua yg teman tak dikenakan bayaran...pastue boleh main smpai puas...last2 dekat nak kul 6 ptg baru gerak balik umah.. dan we olls tido umah kak bb malam tue..tgk F1 & Konsert AF9...=) 


p/s : nanti boleh bawak Sofea dtg main lagi kat sini..sementara mama g IKEA..hehehe




4 comments:

aDieyZa said...

comelnya sofea!!! geram jer auntie zana tgk.. cute!!

dakcik said...

adieyza : TQ auntie ! muahx..=D

~SHiLA~ said...

rambut sofea da panjang..comey

Ummi Rania Raffel said...

mama sopink pe tu kat ikea? kikiki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails