I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Friday, July 8, 2011

Linggi to Melaka ( Part 3 )

assalamualaikum !

wah kemain dah masuk part 3...takpe u olls, ni last part ok ...semalam tak larat nak taip pjg2..lgpun smlm bz dgn keje...entri semalam pun dah tersedia dalam draft..


so arinie kene taip laju-laju..sbb sy kejar masa..arinie sgt bz..ptg nanti dah nak bertolak ke Kota Tinggi , JB..menghadirkan diri ke majlis kawen ein..

minggu nie kene setel cerita Melaka..minggu depan kene mula cerita JB plak..hehehe..





* sambung kisah semalam *
ok, perjalanan diteruskan lagi...ecece mcm kene jek gambar kasut kat atas tue kan..hihi..Kak T la yg shoot pump shoes sy nie..pandai dia..sy dah xlarat pegang kamera , so dia plak yg ganti sy jd fotog..=)




we olls ke keretapi..utk lepak2 hilangkan penat sebelum balik ke kete..Sofea pun dah penat..tumpang stroller puyie..kemain dia duduk..tuan kat belakang berdiri..


pastue bergamabr kenangan ..ape lg kan..






sesi lepak, borak-borak hilangkan penat & keringkan peluh..hehe



aksi 2 aweks nie..Sofea harus gedix sokmo..



kemain peluk erat kawan dia..si puyie sampai takut..=D



 pastu sesi mama & ayah pulak bergedix !





ecece ! mcm amik gambar pre-wed plak ! hahaha





 si Sofea tgk aksi mak dan ayah dia kemain gelak ! konon-konon romantik la tue..



 lebornya muka sy ! hehe..eh , nk tanya same tak muka we olls ?? ramai ckp Sofea sejibik sejibon muka sy...perangai gedix pun sama ...ye ke ??


 pasangan dua sejoli nie..ha Kak T nie la yg shoot gambar we olls ...dah last2 baru dia tunjuk skill..TQ kak ..=) sy sukaaaaaa !



 gaya ayah kelek anak ! mmg sempoi habes lah !



adinda nik yg stylo & cung ! sukaaa sgt tgk dia..ape saje dia pakai semua nmpak cantik & style pd pandangan sy...kiranya ade style lah ! hehe



gaya mak bersame dua org anak ! mesti comel kan kalo sy dah ade 2 anak nanti..oppps ! hehe



si ayah ? hanya mampu gelak ! hahaha



ok lepas semua dah settled we olls pun gerak balik ke kete...pastue terus gerak ke Pantai Klebang..utk tgk match Malaysia antara Taiwan..

pas dah selesai tgk match , we olls pun gerak balik ke Putrajaya...

sekian...sehingga ketemu lg Melaka !

2 comments:

-Sara- said...

oo arini ein nikah ek? xsabar tgu nk tgk pic :)

aDieyZa said...

betul la, dh macam pre wedd la pulak.. romantik!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails