I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Thursday, August 25, 2011

saya belum balik kampung lagi wokkkkkk



assalamualaikum ...

wah dah ramai ke balik kampung mlm nie ? ke ade yg dah odway balik..hiks..sy masih belum boleh ucapkan selamat tinggal Putrajaya..barang satu ape pun belum packing..

Raya tahun nie we olls balik agak lewat..sehari sebelum raya..tapi cuti selepas raya tue lama..dalam 7hb baru masuk keje semula..;)

maklumlah nk save cuti..bulan November nie nk pakai byk cuti..ade kenduri ...so nk tak nak kene berjimat la ckit..ye dok ?
alah, lgpun aritue kan dah balik Pre-Raye..dah sempat berbuka dgn family tercinta..persiapan kat sane pun hampir siap..so, xdela nk rushing2 sgt..;)

Tahun nie jgk giliran umah sy beraya..hihi..nk jugak turn..pdhal umah sy & encik suami sekangkang Sofea tu jek ! sy nie tetiap tahun raya kat Kuantan..setakat nie xde nk gaduh2 psl balik raya...;)..mane taknya kalo pagi kat umah sy, dlm tghari tue dh terpacak kat umah mertua plak..senang keje..

ok la dikesempatan nie, sebelum u olls seme dah stat bercuti & balik ke kampung meninggalkan KL nie , marilah kite saling bermaaf-maafan..eceh !
yela esok2 dah sampei kat kampung mane ade moodnya nk bukak belog bagaikan..ye dok ? duk sedap makan ketupat, sate , rendang bagaikan..hihi

di ksempatan ini, sy menyusun sepuluh jari kaki memohon ampun & maaf andai kata mengguris hati & perasaan u ollls spanjang penulisan ni...yg mane ade terkomeng pedas ke panas ke lebih hot dari biase ke, sy mintak maap ok ! kira 0-0 ok wokwok ...sy pun maafkan u olls seme...;)


di kesempatan ini jugak, sy sekeluarga ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri " kepada pembaca belog dakcik nie xkira yg open or silent..yang mane balik kampung tue hati-hati ok..sy doakan semuanya selamat pergi dan selamat kembali ke sini..

kalo mane yg ade sekampung dgn saye meh la singgah umah !..;)

dan  SALAM LEBARAN dari Dakcik's Family !








12 comments:

-Sara- said...

slmt hr raya maaf zhr dn batin utk ain sekeluarga :)

axie said...

selamat hari raya wok...
weols balik dulu ek...hehehehe

♥z@z@♥ said...

Selamat hari raya..maaf zahir batin..

dakcik said...

sara : selamat hari raya jgk utk sara sekeluarga..

dakcik said...

azie : TQ wokwok..selamat ari raya jgk..jgn lupa trun KTN! hehe

dakcik said...

zaza : Selamat Hari RAya..
maaf zahir & batin jgk..;)

~SHiLA~ said...

okla tu,time blk ke kL da xjem da.hehe

slmt ari raye jugak utk ain & family :)

ibuafiqahhuzaifah said...

Selamat hari raya..
akak balik kuantan raya ke3..
Datangla umah wok!
raya pertama adalah di kajang only..(hoho)

jumpe kat kuantan dik!

dakcik said...

shila : tulah sbbnya cuti lame.
nk elak jem..;)

Selamat Hari Raya jgk utk shila sekeluarga..

dakcik said...

kak irnie : owh ye ke ?
ok2, InsyaAllah..=)

sy balik KTN dlu eh..;P

ZaNa aDieyZa said...

rumah zana & husband pun x jauh.. hihihi.. samalah kita..

Selamat Hari Raya.. Zana mohon ampun & maaf sekiranya ada tersalah kata & terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita dalam dunia blog ni.. semoga lebaran kali ni lebih bermakna untuk kita semua.. take care.. Salam lebaran penuh ikhlas dari Zana Adieyza Sekeluarga..

Misz Pinkie Winkie said...

selamat hari raya dak chik, adie botak n sofea,
pesan kat sofea kumpul duit raya banyak2 k. ;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails