I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Friday, September 30, 2011

Pertandingan Koir



assalamualaikum & salam Jumaat ..

semalam ade pertandingan koir antara Agensi bawah MOF ..saya telah menjoinkan diri ...bukan pergi join utk menyanyi..tp pergi join utk bg oral moral support ! =)


bg support kepada team encik suami yg tercinta ! eceh ! dan tak lupa juga support utk team MOF sendiri ..hihi =D





saya turun dgn Kak Nana & juga cikpuan aziera..kemain we olls nk bg support utk diorg! ;)




1st team ialah dari MOF... best ! kreatif ! dan team MOF jugak menang di tempat ke-3...congrats to them !



ni dari team AG (Akauntan Negara ) ...persembahan yg ke berape ntah ..tak ingat plak..sbb dah syok tgk persembahan terbaek dari LHDN..memang terbaek team tue ! perfect ! eceh..=)




kemudian 2nd last dari team JPPH ..iaitu team encik suami ! ;) chaiyok! chaiyok abg ! hehehe



tgh ready-ready nie ..kemain sy pergi duk kat seat depan dewan auditorium semata-mata nak tgk dekat-dekat encik suami menyanyi..hehehe..pastue sy ade amik video jugak , tp tak pandai nk uplod kat belog..;)


 cepat cari encik suami mane satu ?? =P


lepas abes semua team menyanyi , sy dah keluar dewan utk pergi bergambar dgn diorg ..;)




Ahli-ahli Koir team JPPH ..gud job u ollls !! performance pun not bad ! paling tak boleh lupa part encik suami kene menyanyi sambil menari ..wow ! tak ku sangka ! =D






tetiba ade budak baju oreng tue ! * ahli baru BSN * hahaha..mentang-mentang BSN dapat naib juara...lg pun kebetulan kaler baju sy pakai same dengan team lelaki BSN..tu yg beralih arah tetiba ! ;)




* kemain dakcik tue kan ? mcm dia jek yg nyanyi jugok ! eh , kalo dakcik tu yg nyanyi, memang banjir la MOF semalam ! kahkah *


keputusan penuh semalam :

Juara             - LHDN
Naib Juara     - BSN
Tempat ke-3 - MOF


eh, ok la bye wokwok !


p/s : mlm nie nk buat kek batik lagi...utk sape la tu kan ? hehe =P






18 comments:

NM02 said...

koir opis akak cikgu siti hajar yang ajar..

~~zaa~~ said...

nak komen yang bawah sekali je.. ;p

ehem...kek batik tu dah ada orang tempah ke? :p hahahaha

ZaNa aDieyZa said...

dgr kata mmg koir LHDN tu sedap eh.. zana x sempat nak gie tgk sbb banyak keje kat office ni..

siapalah yg order kek batik tu.. dah blh ambik banyak tempahan ni mesti x lama lagi boleh jadikan bizz utama..

waniepaez said...

wahh, meriah sekali..xsangka adie manja serba boleh, eheh:)kelassss:P

nk g belajar buat kek batek:)

dakcik said...

NM : owh ye ke? untung lah..=)

dakcik said...

za : nk komeng tu jek ?? huh..=P

aah..ade org tempah..sape lah tu kan? hahaha

ezzyra said...

bestnya koir...lma dh x tgk org buat persembahan koir...by the way,thniah yg mnang..

axie said...

cik batik, nape letak pic i yg tu..eeee..tak shantekkk!!

axie said...

eh, lupa nak ckp satu lagi..

selamat mengajor ek cik batik mlm ni ;)

tEngQu said...

wanie: serba boleh mung...!!!heh3

MrS. F!zA said...

hikhik rajin en adie masuk koir..

dakcik said...

zana : memang sedap pun zana..
aritue bos xdek, boleh la p tgk..=)

eh, utk kwn2 boleh la kot..biz utama kene pkir-pikirkan..huhu

dakcik said...

wanie : aah..serba & boleh..hiks!

belajar dgn sape tuh? =P

dakcik said...

ezzyra: memang kite pun dh lame x tgk koir..
last2 mase zaman bujang kot..=)
anw, TQ..

dakcik said...

azie : eh , cantik jek la..
u senyum tu mahal! hehehe

TQ anak muridku! cewah! haha

dakcik said...

tengqu : eleh! xnk mengaku puleks..hehe

dakcik said...

fiza : kene paksa rela..itu yg rajin..=)

LYAfrina said...

hehe..
xpnah lgsung masuk koir.. tp tgk2 pic ni semua nmpak best.. cam meriah sgt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails