I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Tuesday, October 18, 2011

Menemani anak tengok ayah main bola !!


 assalamualaikum & selamat petang !

semalam hari yang sibuk ! arinie pun ari yg sibuk ! bila boss dah outstation baru boleh bernafassss..lega mak jemah ! semua benda nk urgent katenya ! sampeikan takde mase utk diriku ..cewah..;)

penat balik kampung pun tak hilang lagik ! :(

okeh , nie kisah lame..maklum lah gambar nie dh lame uplod tapi takdek mase lg nk story & publish..asyik duk terperam baik dlm draft..hehe
rasenya dah dekat sebulan kot gambar nie..=P

Setiap petang Selasa & Khamis, encik suami ade trainee/game bola sepak...kdg2 dekat INSPEN..kdg2 jauh..kalo dekat2 boleh la joing ..tu pun jarang sangatttttt ..;)

kisahnya bila Sofea nampak ayah dia siap2 nak main bola , dia terus nak ikut ! sudahnya sy sekali terpaksa ikut! ;) ikutkan hati lg sedap baring kat umah ..penat wok bekerja seharian mencari rezki ! eceh...=P




mama menemani anaknya yg nk tgk ayah main bola !

bila ayah dah start trainee tue , sy bawak dia jalan2 sekitar padang bola ..sib baik ade jugak trek utk jogging & peralatan sukan kat situ..xdek la Sofea boring dan sibuk nk masuk padang !

kdg2 bila si ayah dah abes main sesi pertama tue , dia sibuk nk g kat ayah..nk dgr jugak komeng dari coach agaknya ! hehe
tak caye tgk nie ,




tetibe budak kecik terselit nk jugak interprame dlm pasukan !

ha , mcm tu lah keadaan bila Sofea tgk ayah main bola..bila org jerit , dia pun duk jerit..bila org kecoh-kecoh, dia pun sibuk tanye ape dia..

anak gugurl tapi minat bola ! pasrah jek mama ...;)




eh , ok la bye wokwok !






3 comments:

NM02 said...

jejalan tak atas batu tu? best kan

ibuafiqahhuzaifah said...

nie namanya Manchester United Jr..
hahaha..

axie said...

bila nak tgk i main voleybol?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails