I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Friday, November 4, 2011

Raya Haji nie raya sorang-sorang kot !


assalamualaikum & salam jumaat !


eh ade org ke tak nie ? ke dah balik kampung ?? huhu
sy sekeluarga tak balik kampung utk sambut Raya Haji !! uwaaaa...sob sob..
sedih tau ..ni dah masuk kali kedua we olls tak balik beraya Haji..
1st time dlu raya kat Putrajaya mmg tak seronok langsung..
bosan semacam jek..daging korban pun tak merasa..:(

kali nie nk raya kat sini lagi ?? mak aiiiii....:(
mcm dah tau jek suasana mcm mane nti..
nk beraya umah sape pun tak tau nie..
ke ade yg tak balik mcm sy?? ehem, boleh la we olls dtg makan rendang & ketupat..hihi

tambahan pulak Raya kali nie si Sofea tue takdek..
insyaAllah mlm nie kakak iparku (ibu) dtg amik Sofea bwk balik ke Muar..
uwaaaaaa..sedih kot !

rase mcm tak nak bagi..tp apekan daya..:(
minggu depan pengasuh Sofea cuti seminggu..
sy & encik suami masih bekerja..
so takde org nk jage dia..
tu yg kakak nk dtg amik bwk balik Muar dlu n then rabu terus balik ke KTN pulok..
pastue Rabu baru we olls dpt balik ke KTN..

4 hari jugak tanpa budak tecik yg byk ckp lg gangster tue..=P
harap2 dia ok dgn ibu..
dah la dia sakit mata semalam..
hurm, serba salah sy nie sebenarnya..





mama , senyum cikitttttt....Raya nie mama raya sensorang tau..hihihi




p/s : Salam Aidiladha ;)





16 comments:

Qhaifa Nur said...

saya raya kat KL je..kg tak de (cedihnya)...

lagi cedih kan anak tiada di sisi kita tapi nak buat macamana keadaan tidak mengizinkan..

waniepaez said...

alolo, tomei2 sofea:)
lagi sunyi la u raye hj tanpa sofea...Sib baek salam ade:P

honeymoon yek u olss:)

axie said...

kenapa tiba2 sofea sakit mata?? bjangkit ke?

♥z@z@♥ said...

alolololo comey nye sofea..kite pun x blk la..huhu..raya jek la sorg² kat cnie..=)

ibuafiqahhuzaifah said...

dakcik,

akak pun xbalik raya kuantan..
mak ayah p haji..
so raya di kajang aje..
boleh jgk la sofea nak ikut orang..
budak berdua tu langsung xleh akak xde..huhuhu..

p/s:btul2..mujur ada salam..bleh gak g mana2 raya haji nie...
selamat raya korban!

Cho Zila said...

ala gituler kehidupan .. kena kejekan... akakpun sampai hari ini tak tau balik ke idak sebabnyer husband tak cakap ya atau tidak lagi... tunggu esok cuti dah applyni... tp akak raya rumah keluarga suamiler kalau tak balik kampung...

axie said...

alolo..i kan ada

Zana Adieyza said...

so mcmne raya sorang2? ok x dear?

dakcik said...

Qhaifa Nur : tu lah kan? sedih tak terkata..tp nk buat cmne..huhu

dakcik said...

wanie : honeymoon mung ! hahaha

dakcik said...

azie : panas dlm kot !

dakcik said...

zaza : ha? xbalik jgk?
same la kite

dakcik said...

kak irnie : tulah,dia yg nk ikut..
igtkan xnk..rupanya siap babai lg..huhu

p/s : tu lah, sib baik ade dia..xle boring sgt..;)

dakcik said...

cho zila : lo gitu plak..
balik la raya..mesti best;)

dakcik said...

azie : sib baik kan? =)
dpt merase mee rebus..

dakcik said...

zana : boring ckittt..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails