I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Wednesday, December 21, 2011

WW - tempahan pertama kek batik sbg hantaran














































































First  time buat kek batik utk dijadikan sbg hantaran kawen..
TQ cikpuan aziera sudi tempah kat i..;)


p/s : TQ to encik suami jgk sbb tlg isteri dia potong & ukur kek nie ! nti i belanja Prosperity eh  =)






13 comments:

~~zaa~~ said...

ayak...dah kena tempah la pulak kalo nak makan pas nih! :(

eh...i boleh special request kan?? ;)

Qhaifa Nur said...

cantiknya bila dipaking gitu...

III bDkNaKaL III said...

sedapnyeeeee..nak order jgkla!

~izan~ said...

cantiknya..tak terfikir pun kek batik utk hantaran then letak dlm box coklat cmni =)..lps ni mesti ramai yg akan tempah kat awak sebab cantik dan menarik dan for sure la sedap kan =)

ibuafiqahhuzaifah said...

nnti akak nak tempah kek ni utk potluck opis akak leh tak?
brp caj?hehe

-Sara- said...

cewah! kelesssss!pasni leh wat bisnes baru!

axie said...

haha...kan dah femes amos! nasib baik i tempah..

tEngQu said...

tempahan kecil2an saje boleh d terima..klu byk xleh sbb penat nk kne potong..hehehehehe

Ummi Rania Raffel said...

ain, comeinya kek tuhhh.. nak jugakkk!

MamaEma said...

nampak sedap tu

intan morsalin said...

dapnye dakcik...dah lama akak x wat kek batik ni...cantik btul potongan kek batik tu...sungguh teliti cik abg dakcik wat kije ek...

MrS. F!zA said...

wahhh..cantiklah..pndai ain..tersusun kemas dan rapi!

waniepaez said...

wahh, cantik la bile dipotong dan dijadikn hantaran:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails