I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Sunday, April 15, 2012

Cuti-Cuti Cinta . . . .















Hai wok! bz bebenor tuan belog ni kan..kaloh PM..eceh !

Baru hapdet sehari ilang pulok seminggu! 
Maafkan saye..;)



InsyaAllah , Selasa ini weolls akan terbang ke Bandung for 5 days...

Doakan kami selamat pergi selamat kembali ke Malaysia yek..;)


"Ya Allah selamatkan perjalanan kami sekeluarga..Lindungi lah kami...Amin"






 p/s: Eh, esok (Isnin) terpaksa amik Emergency Leave (EL)..ade hal nk kene settled kat KTN sebelum fly...sorry bosss! =)








5 comments:

MamaEma said...

wow, pergi bercuti ke bandung....selamat pergi dan kembali..enjoy your holiday...tak sabar nak tahu percutian ini..

Tengku Fauziana said...

aik..yik tgk org tunjuk passport je ni..
ni yg jelous ni..
heheh

nk p mana...nak itut boleh?kakakak

Cho Zila said...

gituker bestnyer.. akak teringin sesangat nak gi...
selamat bershopping dan bercuti..
akakpun sama dah susah nak berblog selalu...

NURUL JAMIAN said...

bestnya ain pi bandung. tok wan raina hari tu pun ke sana tok wan raina kata best boleh sopin. hehehe. hrp kita ada rezeki ke bandung jugak

Izan Ishak said...

selamaat berjalan2 di bandung ye dakcik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails