I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Wednesday, September 5, 2012

Terbaek Raya ! # 2




Bersambung di rumah mertua  pulak..;)

Sampai2 umah mak terus bergambo dulu wok!kemain ;P






Style Sopea skg amik gambo dgn mama mesti nk kiss pp mama ! gebu ke pp mama nak oiii?? hahaha


Helmi + Mama + Sopea (sepupu merangkap teman sepermainan Sopea kat kampung!)



Soul Sista with mak 

Family In Law..like Family Sendiri dah..


Start Sesi Bersalam-salaman



peace !







Sesi nak bagi duit raya ! beratur-beratur !

kemain Sopea eksited collect duit raya

Pesanan ayah pada anak..ape la yg ayah duk ckp :P

Senyummmm =)

Soul Sista with mak lg..tp versi duduk plak :)

Kami berempat lagi..2nd shoot! hehehe

baru ngam pandang camera masing2..:)



Dialog Sopea kat acik mumy : Nok jugokkk!! * sbbnya acik nk interprame dlm gambo dia * tu yg masing2 ketawa besar..haha

With kak bb..


Sopea dh penat bergambo mintak dukung dgn ayah ! hehe


Lepas dah settle semua, sesi melayan tetamu yg tak berhenti kunjung tiba pulak! =)

Selamat Hari Raya Wokwok!

End of 1 Syawal kami =)



p/s : mcm kwn blogger sy ckp Kak Wahida...beraya di rumah mertua same meriah dgn beraya di rumah family sendiri..setuju sgt! hihihi






4 comments:

LYAfrina said...

wah..memang meriah sgt!
lya pon kalo beraya rmh mil..sama2 meriah..cuma kat rmh mil aritu x bergambar..sbb kami sibuk sgt buat vtvt bersama & berborak

ibuafiqahhuzaifah said...

tahun ni xdpat raya umah awak..
kami dah balik Putrajaya time tu..
tahun depan la ek..InsyaAllah..

wahida said...

wah...meriahnya...comel betul si sopea tu...


p/s: Alhamdulillah, kita dpt family mertua yg best...kalau kita pandai bawak diri, InsyaAllah, family mertua pun sayang kita kan nok...

dakcik said...

kak wahida : aah kak..alhamdulilah semuanye ok..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails