I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Friday, November 23, 2012

Cuti Cuti bersama Sopea




Halu..halu.halu..bersiaran kembali..


citer nie kire mcm flashback gituwww..:P
3 minggu lepas hari yg bz..hari yg penuh bermakna..
Cik Sopea kan dtg cuti-cuti kat Putrajaya bersame we olls..haruslah bahagia! eh super duper bahagia!



Plan nak amik dia naek bus 18hb ritu terpksa dicancel kan..


sbbnya Abg Akem dah bawak dia awal lagi ke KL..15hb Sopea dah ade sini dgn we olls..;)



So, sepanjang 2 minggu Sopea bersama, we olls angkut dia ke ofis..tiap-tiap hari until nak balik cuti Raya Haji tu..hehe




Sib baek boss sy sgt memahami..


bila bawak dia dtg opis, dia gelarkan diri dia 'boss'..
kemain dgn keletah mulut dia..aduhaiiii..rase nk kunyah je mulut murai dia tu..huhu



Memang riuhla ! ade jek perangai dia tunjuk..kejap tunjuk garang..kejap sombong..kejap baik..kejap ramah..erkk mcm2 karakter wok!



Jom tgk aksi 'boss' sepanjang kt opis selama 2 minggu aritu..:)
gilir-gilir dgn opis ayah..hehe


sila panggung boss!


ganti mama jd PA..hehe






Kat opis ayah

time nak tido..bwk mainan dari rumah tuuu

berbaju kurung plak







time tido tghari




kalo duk opis ayah mmg keje tgk upin ipin kt Utube jekk



mkn ptg



main lukis-lukis 


tunjuk kasut baru beli ms jualan Puspanita kat opis

tgh gelak besar sbb duk main tepon opis..




Kemain seronok dia ikut mama & ayah g opis tetiap hari tu..penat mengalahkan org yg betul2 bekerja! hehe
Paling best  dgr dia ckp lepas balik keje bila jumpa tilam kat umah,

' Aduhaiiiii...legaaaaa sangat ' (sambil landing ats tilam)

^ _________ ^




eh, ok bai wok !




p/s : Sopea dtg lg duk seminggu lepas sepanjang coti sekolah ni..tp baru balik ke KTN semalam..mama misss u kakak !





2 comments:

Izan Ishak said...

syoknya betul sopea jadi bos kecik tu. macam2 aksi ada... hehe... kelakar je tgk...

LYAfrina said...

sipa bawak tikar & baring2 lagi... owh..sofea dh x duk sekali ke??? sori..maybe lya ade byk tlps cerita?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails