I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Thursday, December 13, 2012

Go Harimau Malaya !




Wah kemain tajuk kannn
Pulak tu gambar first tak menunjukkan sokong Malaysia pun..:P
Cik Sopea & Cik Anne pakai jersi Chelsea lagik..hahaha
Nak buat cmne, pengaruh Chelsea Pok Akem kuat ni..Sopea dh 'terjual' ke Chelsea..hihihi

Eh, fedulik la kan..ni gambar latest Sopea..
dikirim khas dari kampung  nu jauh disane..;)
olololo ! windunyeeeeeeee dia....



kemain pose!

Kalau ade dia ni konpem meriah tgk bola kt umah !
hari tu col mase game Mesia lwn Singapore pun kemain tak nak ckp..nk tgk bola katenya! amboiii
Tak sabar nak tgk semi final kedua mlm ni !
berdebar-debar plak jantunghatiku ! 
Eh, sy dah beli tiket ! nk tgk live tuuuuuuuu! 
pecaya tak ? dgn perut membuyut nk fly ke Bangkok?? haha

Eh, u olls ni konpem la tak kan..sedangkan Semi-Final(1st) kat Stadium Bukit Jalil pun tak mau nye nk pergi..
Org takut nak bawak sy tau !!bkn sy yg tak nak pegi..eceh!
Takut sbb kang terbersalin dlm stadium tu..dah kene isi nama Jalil..hahaha 

Tak kesahla, tgk live kat tv pun ok what? janji live..hiks!
Go Harimau Malaya ! Go ! Go!
dgn trademark ' Menang atau Kalah kami tetap sokong Harimau Malaya '..eceh! ;P





Memori tgk bola kat stadium ! misss that moment!





4 comments:

-Sara- said...

sofea kaki bola! dasat tol anak dara tu..hihi

Qhaifa Nur said...

moga HM terus mara mlm nanti...
comel ibu anak nih.....

wahida said...

walaupun HM kalah, i tetap sayang HM tu...

Ema Blog said...

excitednya sofea tgk bola..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails