I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Tuesday, February 26, 2013

Damia Nur Zara - my newborn beby



Lame menyepi kan? huhu
Alhamdulilah..syukur pada Allah S.W.T kerana limpah rahmat dan kurniaanNya...

Tanggal 18 Januari 2013 saya telah selamat melahirkan seorang lagi puteri secara c-sec jugak..
hurmm, takpelah xde rezki nak normal agaknya..
janji semua selamat..cerita lanjut nanti lah yek..
masa sangat mencemburui sy..:)


Jom kita berkenalan dgn beby baru..* wlaupon dh basi , sebulan dah pun * hehe





Damia Nur Zara
18/01/2013 (Jumaat)
8.40 mlm
Hospital Putrajaya
3.3kg


Day 8

With Kakak Sopea yg eksited dpt adek


Majlis Cukur Jambul & Aqiqah Zara @ 16/2/13 @ Kuantan

Mama with beby

day 27



Sekarang dah nak masuk hari ke -38..lagi 2 hari to go! yeayyyyyy..
Still berpantang di kampung (Kuantan)..dan sgt bz dengan dua org anak..huhu


ok la, tu je sempat citer utk u ollss yg mane nak tau perkembangan kami..;)
Nanti stori lagi eh..
ok bai wok!




p/s : miss kawan2..huhu











8 comments:

monamie said...

hoi kurus! kakmona jeles ok! tahniah ain comei. hugs kiss baby ngan kaakk dia yg garang tu!

Tengku Fauziana said...

congrats ain...selamat berpantang...
ana tunggu masa je ni..hope dipermudahan utk ana..

pic zara day 8 tu mcm muka papa dia la..hihihih

NURUL JAMIAN said...

Laaaa Nurul tak tahu pun Ain dah bersalin. Tahniah Ain. Baby sangat comel

~~*Lady Salwa*~~ said...

tahniah Ain.. Comel baby...

-Sara- said...

comelnya baby ngan mama baby..hehe

Cho Zila said...

comelnyer... terpesona akak dengna kecomelannayer...

dela said...

tahniah!

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails