I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Wednesday, July 10, 2013

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan - Ofis baru






Salam Ramadhan Yg Pertama :)

Kalau puasa dlu saya tgh mengandung..tp kali ni puasa dah tak mengandung..
dah takde episod morning sickness bagai tu...fuhh lega okey bila pas gosok gigi dah tak rase nak muntah ijo..hehe

okey, bukan nak citer psl puasa..psl puasa next entri tau..byk mase lagi ni..skg tgh goyang kaki! hehe
dah boleh tgk belog, bace belog, update belog sampai puas! ahha hover!


Al-kisahnya start 3 Julai 2013, saya dgn rasminya telah berpindah opis..
same Kementerian, tp bahagian dah lain..ikut bos katenya!
bos pergi, PA pun pergi sekali..sayang boss sangat! haha


Jumaat lepas adelah Majlis Ikatan Kasih kat bhg lame..
meraikan org-org yg nk pindah termasuklah saya nie..hihi maluwwww tau..kne bg ucapan..speechlesss!

Nk kongsi ckitla pengalaman keje kat bhg lame boleh? kalo tak boleh xpe, nk cite jugak..

Dlu saya kat BKP, MOF selama 5 tahun..byk suka duka..kenangan indah , tak indah..
tp rasenya tempat keje paling bestla setakat ni..sebabnya saya bekerja dgn semua org yg saya senang, selesa bersama! hubungan dh mcm adek beradek..
yg paling saya sayang Kak Nana! selepas mek za dah pergi tgglkan kami..huhu
Kak Nana adelah segalanya! besides Kak G, Kak Zila, Kak Ida, Kak Aida, Erni, Kak Aziah, Kak Nini,Clementinie, En suhaimi wahhhh byk nama nie..kalo sebut seme kang pjg nti..;P

Memori indah yg saya akan ingat..
best tau BKP ni..bhg yg kuat makan! hahaha

Now, dah kat opis baru..tskkkk 
hurm, selim la pasni..sbb xkuat makan..kan Kak Nana kan? hehe




Bergambar kenangan masa majlis Jumaat aritu



Kak G yg tgh tunggu hari nak meletops! hihi


ololo! mcm Sopea sgt akak wat muka gitu!



Kak Nana with love!
 
Kak Zila, teman pam susu saya! :)

Kak Nana & Clementinie

Dpt hadiah..tengs BKP

Kak Nana, Clement, dakcik

Kak Zila..wahh miss moment kita pum susu same-same

Now, dah kat opis baru..
new place, new environment, new people's, new works..





bilik bekerja saya



separuh hari kemas..settled! baru selesa nak bekerja


Hope di tempat baru nanti saya takla sunyi..
kalau dulu asek pot pet dgn kak nana..lepak kt sofa dia tu..
sampai opis singgah tmpt kak nana dlu..sambil bawak Kak Ton a.k.a Sopea..hihi
bfast, lunch same-same..
ketawa bersama, menangis bersama..eh? hehe
rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!




Skg ni, tempat baru still takde keje lg yg disuruh..
setakat update diari bos, meting dia je la..
keje lain xde lg..
tu yg goyang inul kat sini! haha
i'm freeeeee! 
boleh la bc belog , update belog cerita macam2 yg dh lame kat draft tu mengisi masa lapang & keboringan sy ni..:)



Gudluck dakcik! =)
luckily same building office dgn encik suami..
g keje same2, naik kete same2, naik lif same2..
wahhhh suwitttttttt sangatttttt kan? hahaha




p/s : Selamat menyambut Ramadhan semua! bulan yg mulia..moga membawa keberkatan kpd kita khususnya kpd kami sekeluarga..amin





1 comment:

Qhaifa Nur said...

salam ramadhan...

moga dipermudah segalanya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails