I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Monday, July 29, 2013

Colmar Tropicale, Bukit Tinggi



Sebelum puasa we olls bawak anak-anak jalan ke Bukit Tinggi.
Unplanned..ingat nak ke Sungkai Perak tapi last minute cancel sbb masalah penginapan.
So, ganti bwk diorg jalan tgk pemandangan.
1st time dtg sini.selalu tgk gambar kemain cntik tempat dia kan..
Pergi balik hari jek..

Jom tgk gambar yg sempat amik untuk buat kenangan!





Colmar Tropicale - A French Themed Resort
Ahad (30/6/2013)
Fee per adult : RM12
































Naik trem nk g rumah Jepon






test makanan Jepon..Sopea suka sgt!




muka ayah sebijik






Review :

Pemandangan memang superb! cntek la kalo nk bergambar sakan
Tak banyak aktiviti boleh buat..jalan-jalan Colmar Tropicale tu sampai hujung pastu eh dah abes pusing?? 
Tak pergi pun masuk zoo kecik dia tu..sbb mcm tak menarik je..kecik sgt kot tempat dia..
Umah Jepon pun tak masuk..sbb dah penat mendaki bukit bawak budak..we olls lalu je tgk2..hihi 
Tapi not bad la..janji gambar cantik kan? hihi

Next trip ?? KOREA k encik suami! eh? hahaha




ok, bai wok!


p/s : Salam Ramadhon ke-20 ..:)




2 comments:

Tengku Fauziana said...

eemm.tempat dia tak besau pun ken..kjp je pusing dh abis..hahahh..
A'ah betul zara sejebik muka husband u...hihihh..

-Sara- said...

aah pemandangan cantik cm kt oberseas pon ade..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails