I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Tuesday, July 2, 2013

Happy 4 years old Birthday Kakak Sopea!



Okey..dah lame tak update belog! * ayat klishe sgt kan * haha


Tanggal 22 Jun 2013 (Sabtu) yg dah lame berlalu tu adelah harijadi Kakak Sopea..
yang ke-4..
pejam celik pejam celik dah makin bsr anak dara mama!




Kakak yg noty sgt!

 Kesian kakak, 2 kali besday dah tak wat majlis besar-besaran..huhu
last mase dia 2 years tu..
bila besday yg ke-3 mama on preggy yg tgh morning sickness teruk tu..
yg ke-4 pulak keadaan yg tak mengizinkan..dengan adek yg xberapa sihat..dgn nak balik kampung on that day tu..huhu
sorry sayang!


Kakak on her besday..siap2 nak balik kampung

Hari Sabtu, kami sekeluarga balik kampung..nak urus pasal rumah sewa & nak hantar mak sy balik jugak..
Mak sy dtg Pjaya jaga Zara yg sakit seminggu sebelum tu..
Balik kampung barulah ade surprise dari warga Kuantan utk dia!
Memang dia suka sgt org nyanyi lagu besday !
takpelah kakak, wpon bukan mama ayah yg wat surprised atleast janji ado! hehe


Kakak & kek color pink yg direquest!


Adek yg eksited sambut besday kakak 1st time!


ololo! suap ckittt



 Pastu mlm  kami bawak dia g makan western food..
dia mmg suka betul chicken chop..


tu semua kakak punya! hehe pecaye tak?

Ucapan utk kakak :


Hepy Birthday yg ke-4 sayang!
Walaupun kakak skrg noty sgt, suka melawan ckp mama, teman gadoh mama,
mama tetap sayanggggggggg ketat-ketat kat kakak!
takde kakak tak lengkap hidup mama!
Semoga kakak menjadi anak solehah, kakak yg baik kpd adek,
berjaya dunia akhirat & membanggakan mama ayah..


We Love, We Care Kakak Sopea so much!


ok, bai wok!






p/s : many story on list! ;)


3 comments:

Tengku Fauziana said...

Hapy belated beday kakak sopea

Qhaifa Nur said...

sebaya aeish juga...
hepi besday Sopea...

monamie said...

budak garang! haah seb baik comel, aunty maafkan ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails