I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Wednesday, August 28, 2013

Gambar Raya (Part 2)




Sebelum pergi beraya rumah mertua , makan dlu..macam biasa juadah pagi raya.
rendang.nasi impit.lemang.sate.ketupat palas.
Full perot! alhamdulilah




Mohla kita ke rumah mak pulak..


Depan rumah




kawan lama tak jumpa ni..

nak feeling-feeling sikit

sweet tak? hihi

Dengan  kakak ipar yg dh terjebak dgn paridah..haha

Pastu mcm biasa setting tempat nak photoshoot..Tapi tahun ni tak cukup korum.
Macam tak best je..so marilah amik gambar dgn fmly yang mane ada shj ye wok!



Mcm biasa jd tester tempat dlu..:)

Zara yg dh stat enjin nak mengamuk..nak tido

take 1

take 2 # zara menangis

take 3..baru ok ckit..wpon Zara pandang bwh

Mak dgn cucu-cucu

Mak dgn anak menantu

Mak dgn anak-anak & sorg menantu (bju coklat)
 Family potrait
mane yg ade jek la..hurmm tak meriah sangat


Teh sekeluarga

Dhe sekeluarga

Abg P sekeluarga

Kami sekeluarga..# zara dah tido

take 2

take 3

Ibu mertuaku
 Lepas sesi photoshoot abes, sesi bersalaman pulak..
Sesi bersalaman tahun ni pon tak ikut turn sangat..saya pun mcm bz ke sane ke mari..
Tgk-tgk Sopea dah start sesi bersalam & kutip duit raya..hihi






Hasil..boleh tambah simpanan dia..:)
Tahun ni bertambah sorg ahli lagik..huhu..untung-untung =P


Zara salam & kutip duit raya dgn tak berbaju..paling seksi dlm sejarah sesi salam ni! hihi



Dgn cik anne..sian dia Pok Akem kene keje time ni..


Finally !

The End of Syawal Pertama


Peace

Saya perasan kan Raya tahun ni cam tak meriah la..
Dua2 anak tak sehat.tak beraya mana pun.banyak duk rumah.
si encik suami Raya Ketiga pun demam.
Mak saya terlalu penat sbb banyak sgt amik upah jahit baju.
Ahli keluarga pun tak banyak yg ada..tak cukup korum.
Open House mcm dulu-dulu pun tak dapat buat.
Semua org penat..

Tapi paling terok bila ekzima kakak naik mendadak sepanjang raya kat kampung tu.
hilang terus mood raya semua org.
Semua tertumpu dgn dia.


Cerita Syawal yang sedih dengan mcm2 hal..






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails