I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Monday, August 26, 2013

Syawal 2013 - Gambar Raya (Part 1)




Salam Syawal semua...
Sebenarnya masih kurang mood..sbb kakak Sopea masih belum baik.dan masalah lain dtg bertimpa-timpa.
Hurmm, perkembangan kakak nanti saya buat entri lain..

Since tetiap Syawal mesti ade potrait family as a kenangan.
So tahun ni tak ketinggalan walaupun cerita Syawal Tahun 2013 ni ade yg kurang ceria.unhappy

Tapi Raya kan..semua insan sedang gembira..
Lagipun ni first Syawal kami bersama org baru..Damia Nur Zara..
Syawal dlu dalam perot..masa raya tu dah 6months..
Haruslah gembira..


Jom tengok gambar-gambar dari camera & phone
Tahun ni turn rumah saya dlu..nak jugak turn..haha

Syawal 2013
Tema : Color block (Ijau + Pink)




Family Potrait



muahhhx di pagi Raya

Bergambar dgn ayah yg baru balik semayang Raya

1 Malaysia kata kakak



Rindu kakak bila tgk gambar dia ceria mcm ni..sob sob


Baru setting camera..cantik sikit gambar..

one..two..peace!

testing tempat 



 and



Our little family


Salam Aidilfitri :)



Zara # Mama with love


Us :)

Anak-anak ayah ;)


Dgn pakcu


kakak penat bergambar

Nenek # Zara

Nenek # Pakcu..love them!


Nak beraya rumah pakcik kat blkg 

dgn adik & sepupu

Tgh tu mak saya tau..jgn konpius plak..hehe
 And then beraya ke rumah arwah nenek pulak..walaupun ni kali kedua beraya tanpa arwah nenek tapi tetap merinduinya..al-fatihah utk arwah nenek


Zara yg kepanasan



Kakak & mak-mak sedara


Salam2




adek beradek mak saya



Tahun ni tak cukup korum..ramai beraya tempat lain

Bersama makcik a.k.a tailor baju raya Sopea & Zara

Nekmi Zara


Perasan tak muka Zara merah & berbintik-bintik naik ruam dlm semua gambar raya pertama ni? ke x? hihi
Sebenarnya 3 hari sebelum raya Zara demam..
Ni kes alah pada antibiotik..Asal mkn ubat antibiotik mesti naik ruam..
Mula ingat kene demam campak..Bagila air kelapa bagai..
Rupanya bila stop ubat antibiotik tu barulah dia ok..

Akibatnya sepanjang raya tu, Zara merengek meragam je la kejenya..
Nak mama jekkkkkkkkk..
adoilah..dgn kakak yg ekzima..si adik alah ubat..
hurmm, dugaan Raya tahun ni.


To be continued Part 2
Gambar Beraya di rumah mertua pulak..











 p/s : tgk gambar raya ni boleh la hilangkan stress sekejap



1 comment:

ibuafiqahhuzaifah said...

salam,

ain..
pasal antibiotik ni kita kena alert skit tau..ada sesetengah antibiotik budak2 alah..cam Fiqah dia xleh amik antibiotik Zithromac sbb naik bintat2 beso gtu..dulu2 la kalau dia kena amik antibiotik mesti kena bgtau doc dia alah dgn antibiotik yg itu..nnti ain ingat ler antibiotik ape zara kena alahan itu..ok

*skit perkongsian*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails