I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Thursday, September 26, 2013

Anak-Anak ku




Hai wok!

Lame tak update kan..huhu
Minggu lepas saya cuti seminggu..nanti la story ke mane saya pergi..

Hari ni nak cerita pasal anak-anak ku..:)

Kakak Sopea masih sakit..keadaan dia masih mcm tu..
Ada hari ok ada hari tak ok..
tapi sepanjang minggu ni agak terok sikit.eh terok banyak..
Saya dah tak tahan tgk dia derita..a lot of suffered i think!
Semalam decide bawak ke Pakar again..
Jumpa Doc Noh , specialist dermatology Ampang Puteri..
Nanti detail saya kongsikan kat next entri..
boleh cerita panjang lebar berserta gambar sebelum selepas treatment..
The most hardest decision for me..Berbelah bahagi..
kalau boleh belah dada tgk hati mesti nmpak kan? 

Si adik pulak, so far alhamdulilah..
Sehat & makin sehat i think sbb makan banyakkkkkkkk..syukur
Tp ade sikit naik rashes..perlu refer pakar tu jugak..takutla mild ekzema bru nak mula kat dia..
But i hope no lah..i'm scared! no.no.no plis don't think -ve
Yang lain-lain adik okey..
Dah boleh merangkak laju..1 rumah dh abes tawaf!
Dah boleh berdiri sambil berpaut kat mane dia rs nak..asal boleh je dia
Dah berdiri tu boleh la meniti 2,3 langkah ..so fast!
Adik now 8 months old..
Dah pandai bergelak ketawa mengekek..
rambut je belum tumbuh dgn lebat lg..tak macam kakak dia..cpt panjang..

Ok, tu je yg sy ingat buat setakat ni..huhu
Maklumlah byk urat putus ms bersalin kan? hahaha..alasan sangat!!



Jom tengok saat kemesraan dua beradik ni !
so precious! :)















No words can describe bila tgk aksi mereka mcm ni..
i'm so touched!
Moga menjadi anak yg selalu dpt membahagiakan kedua org tua mu..
Amin




LOVE U SO MUCH!!







2 comments:

ibuafiqahhuzaifah said...

salam,

can't wait nk tau story pasal sofea..
moga cepat sembuh sofea..

Tengku Fauziana said...

sabar ye ain..kak sophea tu kuat..insyaallah okay nanti..
zara mcm my2nd bby gak arfan..rambut kurang..haluss je..tak mcm abg aryan dia punya rambut..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails