I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Friday, September 13, 2013

Pergi Beraya





Hai wok!

Cerita ni dah lame..cerita Syawal lepas..hihi..Raya pun dah habes..

Seminggu selepas cuti raya dan dh balik KL tu, we olls ke Open House Kak Bb di Selayang.
Semua ahli family dari KTN berkumpul di rumah kak bb pulak..
Pergilah sane memeriahkan suasana.
Tapi sory lah, gambar ms kat umah saya je ada..ms kt rumah Kak bb takde yek..huhu

OOTD ;)
* ayat instagram sangatttt! *

Mama # Zara # pink

Mama # Sopea # Zara
 Masa ni Sopea tgh sakit..nampak kan muka dia bengkak..
pakai topi sebab rmbut bru je kene potong jd pendek..
Lagi pun kepala dia banyak luka..bila kene angin pedih dia kata.tu pakai topi.topi pun adik punya :P


Tak leh tgk kakak..kesian sangat
 Minggu selepas (Jumaat) tu pulak pergi beraya rumah Wani * sorry gambar takdek *
Makan sate, ketupat palas dr Kelantan yg sedap gila tu..
Tapi durian Pais bagi mmg terbaekkk! :)

Tetiap tahun beraya rumah geng-geng, so thn ni harus pergi jugak..
Lgpon diorg dah berapa kali dtg rumah tgk Sopea sakit pas balik raya tu..so kunjungan balas la ni :)

Hari Ahad pulak ke rumah Azie..
Katanya dia buat bakso..eh bibik buat..hihi
So marilah kita beraya bersama-sama..


nak makan bakso

Ptg gitu we olls sampai..Wani lepak kejap je sbb dia ade open house kat kwsn perumahan dia pulak.
So tinggal la saya, ma, sopea & Zara kt rumah azie.lepak sampai malam.
Sbb si encik suami ade reff bola ptg tu..so tunggu dia habes keje baru leh balik

Masa ni Sopea still sakit jugak..tp ok sikit sbb muka dah tak bengkak..
Dia suka jumpa hafiy..boifren lama..
rindu letewwww! eh? hehehe


Main game same-same..Subway surf!
 Suka sgt tgk diorg main bedua..kejap ketawa..kejap gaduh..kejap Sopea mrh Hafiy sbb Hafiy kacau dia nk tido..hehe..si Hafiy pulak siap panggil Sopea tu Qaceh..
Qaceh, jom main tete! Qaceh itu Qaceh ini..
hahahaha
Lame kan tak jumpa Sopea..tu tersasul Qaseh jek..sbb selalu main dgn Qaseh je dlu.
Bila dah lame kat rumah org mula lah, bercamwhore lah.bosan tak tau nk buat ape


Ma dengan Zara

Cantik susunan kan? Ma dengan anak-anak dan cucu-cucu

Kemain sopea peluk boipren..hehe

Pastu Azie sediakan dinner utk we olls makan sebelum balik..
Wahh bagus besan i ni! eh? hihi

Makan nasi lauk tempoyak ikan bilis petai! terbaekkkkkk wok!
Bila encik suami dah siap keje dia..kami pun beransur nak balik dah..
Seharian kat rumah orang..Asek makan jek

Sebelum ke kereta Sopea sempatla bergambar kat taska bawah rumah Azie..
Rindu sekolah la tu kakak..





Okey, dah! marilah kita pulang ye

Thanx Azie & Wanie !
Nanti-nanti we olls datang lagik :)





2 comments:

ibuafiqahhuzaifah said...

salam,

akak rindu sofea..sbb keletah dia tu akak xleh lupa...hehe
kim salam peluk cium utk dia ye dakcik!

hazlina azmi said...

sgt comel bila si kecil berpeplum..


blogwalking,jemputlah ke blog saya dan bertukar2 link

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails