I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Monday, October 21, 2013

Day 3 - Hard Rock Cafe, Ho Chi Minh City # (Part 2)




Sambung dari Mekong Tours td..

Lepas balik dari Mekong, Kami lunch..
Lunch disediakan..
Hoiiiii, sedap betul ! Dapat makan nasi lauk ikan siakap , sotong celop tepung, ayam black pepper, sup ikan , sayor campor * eh gambo xdek *
Memang terbaek! rasa mcm mkn kt Malaysia..masing2 senyappp tak terkata!hahaha
Lapo kan? :)

Setel makan semua, kami request nak pergi Rumah Kedai Hjh.Basiroh..nak beli telekung..

Pergi rumah terus senang..banyak pilihan..harga murah

Eh gambo ni ade kene mengena ke tak? hihi..
Tak, sebenarnya nak bagitau..mampu lalu & pandang je butik Chanel ni..hahahahaha




Sesi bayar..tu tokey dia


Murah & berbaloi
Saya tak sempat ambik gambar dlm rumah dia..penuh telekung sampai bersusun bertingkek-tingkek..hihi
Pilih saje mane nak..:)

Lepas tu baru we olls ke Hard Rock Cafe
Tgk gambar je la eh..mls nak tulis dah..huhu






























Gambar je lebih tu..beli tak pon! hehehe

Mohla kita pulang! 

Tapi sape yg nk continue shopping lagi pun boleh..hihi..saya letewwwwww jugak!


Sambung shopping kat Saigon Mall 1..

repeat beli gaun utk Zara..:)
Van pun drop by kitorg..Yang lain balik hotel..
Malam nti sambung Night Market lagik..
hahahaha
tetiap hari nak g pasar malam dia..bukan beli ape sgt pun..cuma nak minum air kopi Basiroh tu jek!
sedapppppp tak terkata! :)




* to be continued *

C u olls di Last Day ! ;)



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails