I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Tuesday, October 22, 2013

Feeling ❤ ❤ ❤




Hai wokwok! =)

Dah habes ke baca travelog HCM saya? hihihi..tanya mcm bajet hot je kan? ;p
Akhernyaaaa, habis jugak cerita trip cuti kami tu..
Tu semua auto publish je..taip simpan dlm draft awal2 :)

Bukan ape, bila dah habes cerita tu saya nak masukkan cerita lain pulak..
hahaha, kemain banyak benor cerita nya..
ikut turn la kan  ;)

Nanti story lain pulak lepas ni..especially nk update pasal Kakak Sopea & ekzima dia tu..after 1 month terima rawatan..
Tapi later la ok! see ya!





yours truly ;)



Eh? nok jugok letok gambo dia tuh?? hahaha
Bukan ape, nak bgtau saya dah jatuh cinta dgn bawal cotton ni!
Senang bentuk.selesa.rasa muda..gitu!! hahahaha



eh, ok bai wok!


psttttt! ade yg muntah tak bc statement sy tu?? hahahahaha..;P




1 comment:

Fazila said...

tak ada lebih ke tudung cotton huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails