I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Tuesday, October 29, 2013

Kidz Paradize, The Mines



Hai wok!
Okey, ni citer dah lame ye terperam..huhu..Tapi nak jugekkk wat sbg bahan dlm belog..;P

Hari tu bwk kakak kuar jalan..saje bwk utk hepykan dia sbb masa tu ekzima dia kan dh kurang..so sbg upah la kiranya..sbb dia tak menggaru sangat..

Terkedek la we olls ke sane..1st time ke sini..bangun pagi2 bfast dlu kat kedai..sib baek adik okey..
Eh adik tu mmg okey je bwk jenjalan..tak meragam langsung pun.



Dakcik#Ma#Zara

Us

Kakak Sopea
 Tiket masuk RM38 seorang..tak silap dari umur 6 bln dia dah charge..
Masa tu mula ingat Zara tak kene charge kalo masuk..rupanya kene jugak..huhu
Ape la sgt budak umur 7 bln nak main kat dalam kan..Baru pndai merangkak je pon..
Last sekali decide kakak je la masuk..Ayah sbg peneman..
Suruh ayah jaga adik kang x reti pulok! hahahaha

Saya & Ma pusing cuci mata kat dalam Mines tu..
Diorg masuk dari kul 3 pm - 5.30 pm..
Round la kami 2jam tu.huhu



Muka dpn dia # stroller simpan kat luar



 Oleh sbb saya tak masuk , so xdela gambar kakak main kat dalam..Ayah plok bknya nak amik gambo anak bebanyak..dah tau sgt!
So sy sempat curik amik gambar ikut cermin luar jek..Masa tu kakak sibuk duk main 




Tak pandang org dah gayanye
 Dia seronok sbb 1st time dpt kuar main jumpa org cmni lepas dia baek sakit tu..tp kalo ade kawan lg seronok kot..ni ayah je peneman..hurmmm setakat mane je la ayah rajin melayan..hahaha

Tunggu adik besar barulah kita pergi semula..baru seronok sbb adik dah pndai main..Skrg ni cm tak sesuai je adik tu nak main lagi dgn keadaan dalam sane yg bebudak besar lagi ramai..kang ade je terpijak..

Lepas dah settled kat sane balik Putrajaya semula..We olls ke Alamanda pergi beli barang rumah sikit..



Adik dah selamat tido..Kakak muka penat..hehe


Sampai rumah mlm terus tido je budak bedua tu..huhu
Penat dari pagi..malam baru jumpa tilam..;)
eh, mak budak pon sama! kihkih




Tu je la nk citer pon..
eh, ok bai wok!





2 comments:

Qhaifa Nur said...

memang inipun dunia mereka kan dakcik ain...seronok tengok

axie said...

hafiy nak masuk sgt sini...nantila bwk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails