I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Wednesday, November 6, 2013

Main basikal & Yazid Burger Bakar Yang Besor di Shah Alam



Hai wok!

Rentetan kisah dari Zoo Negara..
Lepas dari sana we olls mula plan nak bawak diorg main beskal kat Taman org main layang-layang tu..Tup tup ujan sgt lebat ptg tu..so berubah plan terus ke Shah Alam..Dataran Shah Alam..

Kemain jauh bawak diorg main beskal..Sbnrnya tujuan lps tu nak makan beger beso mlm nya tu..tu terus ke S.Alam jek..S.Alam pun cuaca ok..tak hujan pun

Diorg seronok la dpt men beskal..kawasan luas..geng pun ada..


Kakak bonceng adik..adik takut



kemain adik kuat pegang baju kakak




Geng beskal
 Adik pulak berchamwhore







Dahi kene gigit nyamuk
Lepas dah puas main, berpeloh bagai..time to mandi pulak..
Mandi kat toilet awam jek..Tukar semua baju budak2 ni..sbb malam nti nak dinner kat Yazid Burger
baru selesa nak makan :)


Yeayy..saya dah wangi
 Lepas tu oder 1kg Yazid Burger bakar..
Beso gilaaaaa!
Eh ni makan kongsi tau 2 fmly..kalo 1 fmly saya jek tak mampu nak habiskan sebijik ni..
Ni 2nd time saya g sini..Saja bawak ma merasa buger bapok beso pulok..:P

Harga 1kg Burger ni = RM40










 hari tu saya test bg kakak makan sikit daging buger dia..alhamdulilah takde naik gatal2..
Okey time to makan! jom potong dia..

Mcm potong kek pulok rasa dia..hihi





Alhamdulilah..licingggggggggg!


Selesai dinner semua..time to go home!
Sampai rumah pun dah lewat malam..anak2 semua dah tido dari dalam kete lagi..eh mak budak pun same..berkeroh bagai..sian ayah drive sensorang yek..huhu


Suka tgk anak-anak hepy dpt jenjalan sekali sekala mcm ni..
Eh, mak budak pun tumpang sekaki..hihi

ok, bai wok!




p/s : Tahniah Tok Gajah menang Piala Malaysia!!! gud job! ;)







3 comments:

Qhaifa Nur said...

sekarang musim hujan...nak keluar bawa anak gi taman pun malas...seronok yup dapat naik basikal..

amboi sedapnya burger bakar tuh...sungguh besar

NURUL JAMIAN said...

besau beger tu. Nurul tak rasa lagi beger bakar tu

Tengku Fauziana said...

ana selalu bw aryan main kt padang kemerdekaan shah alam tu..kt sebelah masjid shah alam tu..klu mlm pun happening..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails