I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Friday, November 15, 2013

Sopea VS Zara VS Neelofa.. eh?





Salam Jumaat!


* dakcik love fridays! * ceh kemain nk tiru ayat kartun bistrips sgt..;P

Semalam sementara tunggu encik suami ambik balik keje setelah sukan PSKK nya tamat, eh kemain tu nak explain..haha
* tahniah team bola sepak JPPH dpt gangsa! Treasury dpt perak! & BSN juara 3 thn berturut-turut! *


Saya godek2 folder picture lame..maka tertengoklah folder zaman Kakak Sopea umur dari 0-12 bulan..
Syok betul tgk picture lame-lame , nak pulak picture masa kecik tu..mcm comel je..mcm cute je..eh? haha

Lepas tu tgk pulak folder baru..folder picture zaman adik Zara pulak..dari 0-10 bulan..
Wah masa tu baru leh tgk perbezaan & persamaan anak pertama dan kedua..
Bukan nak bandingkan mereka tp juz utk suka-suka jek..yg ni muka mcm ni..yg tu muka cmtu..hehe

Maka, buatlah 1 pic collage tempek muka budak berdua tu ..Kakak Sopea throwback (10 months old) and Zara wajah sekarang..eceh!

Letak kat FB.dgn caption 'Sopea VS Zara @ 10 months old..spot persamaan & perbezaan'..

Berderu org komeng wok! ok fine tipu je tu..;P
Ade la jugak kwn2, fmly yg komeng..

Mostly seme cakap 

Persamaan : Baju pink..rambut secoet..gegirl (opkos la yg tu kan..hihi)
Perbezaan : sorg muka mama (Sopea)..sorg lg muka ayah (Zara)..
sorg kuat ketawa..sorg lg xde perasaan..hahaha

u olls tgk eh, ade betul jgk ape yg diorg komeng tu kan? hihi




Sopea VS Zara

cane? komeng?? ;)

 tapi kan kalau ditenung lame-lame, muka diorg ade persamaan la jgk sikit..
eh saya lah tu yg tenung lame-lame..hahaha 
nak kate semua ikot muka mama latewwww kan? ;)

Tapi ade 1 komeng buat sy terperasan ke terperasaan je lbh..hahaha ,


'Mama dia gemok zaman sofea, zaman zara kuruh mcm neelopa'




erkkkkkk!! masalahnya neelopa kewwwwwwwww??? 
*pitam*



eh, ok bai wok!

p/s : eh, eh jgn muntoh  tau..tahan dlu! hahaahahaha










1 comment:

Tengku Fauziana said...

aah la..sorg muka ikut mama sorg ikut ayah..okay teww..adil ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails