I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Thursday, December 26, 2013

Krismas Day !




Hai wok!

Semalam cuti sempena Krismas kan? Dan semalam jugak birthday acik mumy Sopea @ Kak bb..
'Happy Bornday acik mumy! we love u so much!'
Kakak Sopea dah nyanyi lagu besday kat mumy awal2 lagi..hihi

hari cuti u olls buat ape? jenjalan? syoknyaaa
 Saya sekeluarga duk rumah saje..makan tido makan tido
lagi pun saya tak sehat..batuk & selsema teruk..
Makan ubat selsema terus lalok nak tido..

tapi nak letak jugak gambar mase we olls jenjalan kat Sunway Pyramid 2 mggu sebelum krismas..
nak jugakkkk..hahaha



Kakak & adik



I'm Flying without wings! hehe


ngam2 je encik suami dgn fairy wings tu


saya? kat kepala dah..haha
 Ni time Kakak Sopea pulak nak bercamwhore..kemain ajak bergambo sane sini..
Mama, jom amik gambo kat sini..pastu kat situ..pastu sana..pastu dgn ayah..cptlah! 
 
senyum cikitttt

I'm here

Adik pun dh pndai bergambo siap angkat tgn jugak..haha


 Tu kisah 2 minggu lepas katenya..hihi
Ni kisah cuti baru2 ni..
Bawak anak2 pusing tasek kawasan rumah tu & playground time! 


Suka sangat adik..duduk tak diam sampai kene pegang kepala dgn kakak tu..hehe

Zara @ 11 months old..kejap je dh beso

Anak & ayah..kecik je nmpk adik..hihi

Tu je nak citer psl hari cuti we olls..nak share pic je lebih ni..haha

Eh, kejap je dah nak tahun baru kan?
2014 is around the corner..
nanti ada masa nak buat review/throwback utk 2013 ;)

ok, bai wok!
till we meet again ;)




p/s : keje opis byk menanti! bila lah nk siap.. hoiiiii malasnyaaaaaaaaaaaa...phew!!





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails