I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Wednesday, December 18, 2013

Zara - 11 months old already!




Hai wok!
I'm back! after long long vacation..cewah! hihi


Alhamdulilah Damia Nur Zara turns 11 months old today!

How time flies so fast like a wind!
Jgn cepat besar sgt boleh tak? nak bau baby lagi ni!



Hye u ollss!! cakkkkk!

Alhamdulilah juga 4 days before umur dia 11 bulan ni, dia dah boleh berjalan kedek-kedek!
Yeayyyyy!!!
boleh berjalan berduet la dengan kakak lepas ni..;)










Damia Nur Zara


Walaupun dah boleh berjalan tu, gigi belom satu pun tumbuh lagi tau!
lambat benor tumbuhnyaaaa dik! senyum still nampak gusi je lagik..hahaha
rambut pun ala-ala je..no tocang tocang lagi

Skrg dah banyak akal..suka menjerit..her favorite lawan jerit dgn org! phewww! bingit telinga

Alhamdulilah she's growing well..syukur..
Next month dah boleh sambut 1st birthday!!
yeayyyyy! can't wait!


ok, bai wok!




p/s : short update..stay tuned for more..:)






1 comment:

aiDa Yan'Z said...

dah besar dah zara....mama nak bau baby bg la zara adik..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails