I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Wednesday, January 22, 2014

Di Hari Lahir Zara...Wondermilk to IKEA to The Curve ( Part 2 )




Kemain ada part 2..hihi
Banyak pulak amek gambo hari tu..maklumlah special day utk Zara kan..


Sempena nak sambut besday adik hari tu, kemain nak keluar rumah pagi-pagi..konon je tu kata encik suami..perli je kan abg tu!!
Pagi lah jugak kuarnya..dalam jam 11 baru berjaya kuar dari Putrajaya..Menuju ke Kota Damansara..Bukan ape kalau lambat kang duk harung jem je nanti..itu tujuan utama kuar awal..;)
Pagi tu heavy breakfast..Ma buat pulut kuning dengan rendang ayam..Sempena hari lahir Zara..
Special dari nenek!

Siap makan zasssss! eh sempat lg bergambar kat rumah sementara tunggu encik suami siap2..



Muka Zara dah kenapa mcm tu..xsuka eh mama nak selfie! haha

Mama with kids!

Birthday Girl yang dirai..ceria je mood dia


udah-udah le tu mama oiii!

Dalam jam 11.30 pg sampaila kite di destinasi yang dituju..

Cafe Wondermilk, Kota Damansara..
1st time datang sini..tu pun sbb tgk review kat instag katenya deco cafe ni mcm comel je..mcm cute je..
cupcakes sini pun katenya terbaekkkk! comel..cute..
Tapi mmg pun comel!!
saya sukaa!



Hari tu tak ramai sangat..terus laju-laju si Sopea menuju ke sudut kids ni..
Wahhh! kemain dia..Zara pun sama naik..






Siap ade dapur mainan yg mcm real je..

Suka kakak! kat situ aje dia duduk..


comel betul dapur ni..dapur ni dr IKEA..sbb ms pergi IKEA ade jumpa dapur ni..wah kene letak dlm list must buy! hahaha

Zara explore with toys





Lepas tu baru lah sesi nak makan kek..tgkla besday gurl tu tak nak org pegang okeh! sabo je lah



tgk cupcakes ni macam nak semua je!


Cupcakes comel #rainbow#red velvet#chocolate

Paling terbaek red velvet tu! sedap!

Dapat kek senyap..abes sebijik setengah okey dia makan..mmg betul la penggemar kek!


some of the menu


Deco dalam WM..nice! cute je..comel je..
Lama jugak we olls lepak kat WM tu..syok pulak tgk anak2 leka main sama-sama.. 
Dalam jam 1 lebih tu we olls gerak ke IKEA..dah dekat kan..hihi
Hajat nak jalan kat The Curve jugak..

Pusing seround dalam IKEA..dah dapat brg yang dihajati & we olls terus lunch kat IKEA je..
Like always meatball, chicken wings & karipap cinta IKEA yang marvelous tu!!

Pastu baru pusing The Curve pulak..
Tgk dance show utk sambutan Chinese New Year..
Suka betul Sopea tgk..ralik!



@ The Curve


Tukar baju dah..sbb dh comot makan td


DNZ 











Dah puas pusing dalam tu, marilah kita pulang..Sebelum tu dinner dulu kat Uptown Damansara dengan acik mumy & dady..
Sampai rumah anak-anak semua tumbang! penat kan..hihi
Really enjoy on that day! Bonding time with family..
Yang penting suka tgk anak-anak happy!




And last, akhirnya dapat jugak idaman hati Sopea..eh ke mama yg sebenarnya? hihi

Tent dari IKEA..











ok, bai wok!

Happy Birthday Zara!! ;)






1 comment:

Tengku Fauziana said...

klu g wondermilk ni suka cupcakes redvelvet & rainbow je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails