I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Wednesday, February 5, 2014

Majlis Sambutan Hari Lahir Zara! # Rainbow Party!





Hai wok!

Alhamdulilah niat dan hajat saya utk buat majlis kecil-kecilan utk bg teman2 rapat makan-makan sempena birthday Zara & kesyukuran terlaksana.
Alhamdulilah..;)


Majlis Sambutan Hari Lahir Zara diadakan pada 25 January 2014 (Sabtu). Jom tgk gambar yg berlambak ni!like always lah..hahaha


Majlis Sambutan Hari Lahir - Zara turns 1
25/1/2014 (Sabtu)
Tema : Rainbow & Colour block



# Gambar kiri - Sopea # Gambar kanan - Zara # Kek Rainbow tempah :)


Baju budak2 harus sedondon :) # from Cotton On Kids

Ribbon blkg saya tambah jahit sendiri..bru lah color block! gituu
Perihal baju bebudak ni kemain la payah nk jumpa tutu skirt yg rainbow..Ni pun sib baek jumpa kat Cotton On Kids JPO..fuhh lega!Tapi seminggu sebelum majlis terjumpa pulak tutu skirt lagi havoc kat The Curve..Ingat nak sambar sekali pikir buat ape pulak kan..lagi pun dah ada tutu skirt..hurm nafsu semuanya tu! hahaha


Birthday Girl yang dirai
Mood Zara hari tu mmg okey! eh tapi dia tu mmg mood ok sokmo..ape je yg tak ok..oh cuma kalo bg makan lambat baru mood tak ok..hehe

Tetamu first Acik Mami & Dady..Org penting tu sbb jadi Fotographer on that day! Second kawan encik suami..Uncle Akem & Aunty Fela..Yg 3rd baru lah mama Azie with two little hero yg hensem! hehe..
Umi Wanie dah inform awal2 lagi dia akan datang lambat sikit sbb ada hal pagi tu..Takpe wok, I tunggu smpai u dtg baru kita potong kek ! ;)

Jom pose 2,3 gambo dulu k! hihi


#Dakcik#Azie#Kak Bb



Masa ni saya baru je siap2 pakai baju..tgkla tudung pun xsempat siap betul2 lagi..terus je bergambo..hehe

Kawan2 encik suami

with anak-anak
Sebelum tetamu meramai marilah kita bergambo dlu seround dua..Kang saya dah bz nak buat topping cupcakes & pavlova pulak..


Kemain tgn silang dgn hafiy..boipren lame..hihi
Tengok gambar je la eh..tak larat pulak nk letak kapsyen setiap pic..hihi









Encik suami sampai kene rendahkan kaki semata-mata utk nmpk sama tinggi dgn isteri..haha



Sesi kawan2 encik suami dah datang..






Sibuk dgn melayan tetamu terlupa pulak nk suap birthday girl makan..hehe
So time makan utk Zara..kemain sengih dpt makan kek..





Ni tetamu yg ditunggu..Safa Nur Jannah..adoiii comel betul Safa ni..last tgk masa umur dia 3 bulan hari tu..Ni dah nak masuk 2 tahun okey! lamenyaaaaaaa..

tgh kiss pp ibu dia

Zara with uncle cd
Eh? sesi loving dovey couple ni pun ada? hehe
Jgn marah k! nk jugak bergambar kan..


Perot cover bang!



Ape lah tuan rumah tu bercakap..hahaha

Wife2 kawan encik suami..kawan2 saya juga! kawan ms g Vietnam hari tu

With ibu Safa..Mama Za..cun oooo!
Okey time cutting cake! 


Kemain Sopea nyanyi kuat-kuat lagu besday utk adik



1 2 3 fuhhhh!

Kakak tiup kat kek satu lagi

haha..Sopea nangis sbb berebut nak potong kek dgn kawan dia..






Jom potong kek!












Okey, kids time!

semua comel2 belaka! gerammmm tgk














Ni anak uncle cd..kemain berketak-ketak tangan..mintak seketul tak bagi pulak..hahaha



Safa yg omei sangat! with aunty zaza yg preggy 2nd child..

Okey, time mak2 pulak! hihi..tumpang glemer kannnn


Dari kiri # Fiza # Wani # Dakcik # Za # Azie









With Kak Irnie & Syafiqah (kawan Sopea ms kat Taska dulu)

Ecece nak jugak!

with my mama! Chef hari tu..;)

With acik mumy..sama tingi kan? ha ade rahsia disebalik ni..haha






Mami & Dady # fotographer on that day..Big thanks utk superb gambar berjuta lemon ni! huhu

Damia Nur Zara..

Alhamdulilah..Jutaan terima kasih kepada yang sudi hadir meraikan birthday hari tu..
Maaf kalau ade kekurangan ye!

Details about majlis tu saya kongsikan di entri lain eh..
Entri ni pun dah panjang..penuh dgn gambar je! hehe

Deco birthday semuanya DIY..jimattt & puas hati! ;)


ok, bai wok!




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails