I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Friday, November 14, 2014

Cuti-cuti di Gold Coast Morib





Hai wok!

Cerita cuti ni agak lama lah jugak..Dalam pertengahan tahun..haha..
Sekarang ada masa free sikit so boleh la update kan..
Banyak lagi cerita tahun ni tertangguh..Cuti kat Penang bulan 4 pun tak sempat nak cerita lagi..hahaha
Takpe kita throwback lagi ye!

Saya ceritakan mana yg ingat je la eh..maklumlah ingatan tak kuat..faktor umur! hahaha


Hari Ahad ke Sabtu eh..lupa dah..Kitorg balik dari kenduri kahwin kat Langat  terus ke Morib..
Booking hotel pun last minit..masa tu hotel ada buat promotion..Selalu duk tengok orang je pergi kan..So nak jugak la merasa gold coast ni..lagipun kira macam tindakan berani jugak bawak Sopea mandi kolam for the first time selepas dia baik sakit hari tu..Tunaikan janji nak bawak dia tido hotel dan mandi kolam..Masa dia sakit dulu banyak yg kitorg janjikan..Bila dah sembuh so kena tunaikan lah kan..Janji ditepati :)



Budak eksited
Sampai je memang cun masa tu tak ramai orang..So check in dan terus dapat kunci bilik..Masuk tengok not bad la walaupun tak dapat katil yg ada kelambu macam yang lain dapat tu..hihi
Tapi ni pun ok.. 




Paling teruja tengok private jakuzi ni..


Syokkkk!

Lepas tu kakak dan adik dah eksited pakai swimming suit dah..




Lepas tu here we go!!












Seronok sangat layan anak-anak ni..Maklumlah bukan selalu Sopea dapat main air kolam macam nie..Memang happy je dia..

Dalam pukul 6 ptg macam tu, kitorg naik atas..Sambung berjakuzi pulak!
Encik suami buatkan buih banyak and then berendam sekali semuanya! 
Let's party buih!! hahaha




Dah puas main sabun..siap-siap nak dinner pulak..Dinner kat area Pantai Morib tu jugak..
After dinner pusing-pusing kejap lepas tu balik dan tido..
Esok nya sambung mandi lagi




Mandi sebelum check-out

Zara main sliding! cuak muka! haha

Kejap je dapat layan kolam sbb nak check-out pulak kan tghri tu..
Siap2 check-out pusing jap area pantai..sbb smlm masa sampai tak round pun area hotel..
Masa ni panas terik! kerut-kerut muka masing-masing bergambo!









Lepas tu gerak balik rumah..Dalam kereta semua selamat tido..kepenatan main air kan..:)





Hingga ketemu lagi Gold Coast Morib!!
Nak repeat mandi jakuzi..hehehe

Ok bai!





1 comment:

LYAfrina said...

bestnyer!!!
mmg cantik sgt kat situ..
teringin jgk nk kesini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails