I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Tuesday, March 25, 2014

Al Fatihah #MH370











































Dari hari pertama saya ikuti perkembangan kes ni smpailah ke saat ini, walaupun pelbagai spekulasi timbul..saya sangat2 terkesan & sangat2 sedih..

Takziah Malaysia..:'(







Monday, March 24, 2014

Cuti Panjang



Hai wok!

Lama cuti dari online..many things happened..
Lepas dari episod kakak demam campak hari tu, things getting worst!
Full story nanti kongsi..

Ni nak story about my new office..
Awal bulan Mac saya telah berpindah bahagian lain..same Kementerian but new building..
Different boss! ni dah masuk boss yang ke-7 kalo tak silap..fuhh!

Sedihnya nak tinggal boss lame..boss yg saya telah berkhidmat hampir 5 tahun..
Tn.Hj. Nik you r one in a million! 


Me + X-Boss


Boss yang terpaling sporting, understanding, caring, friendly! Memang terbaek!
Boss kemain sedih sbb PA dia nak tinggalkan dia..sampai nak ambik gambar same-sama lepas tu cakap 'Ain mcmane sy nk senyum ni..hati tak happy..sedih '..
Touching okey! sob sob

2,3 kali snap barulah dapat pic dia senyum..Tu pon dia kata senyum terpaksa..hihi


pndai boss senyum..


Best of luck boss! Don't forget me okey! Saya just bg kad ucapan tanda terima kasih..;)





Okey, habis episod tukar boss & new office..

Now, i'm at the new office..Jauh ke blok utara sane! adoi..kalau dulu pergi kerja naik lif sesame dgn encik suami..Now encik suami kena hantar jauh sane..Nak bfast pagi pun dah takde geng..Dulu bfast dengan encik suami..skrg sorg2 la jwbnya..huhu

Keje di ofis baru pun banyak..sibuk..dah tak boleh goyang kaki sangat dah..dah tak boleh mengulor! hehe..Ni pun dpt update belog psl boss cuti today..hehe..syhhhh jgn bgtau boss tau! 

Sekarang perasaan takut kat boss baru tu mcm perasaan  1st time baru  masuk kerja..Nak apply cuti pun takut! haha..Tapi hari tu kes Kakak kene demam campak + ekzima terok terpaksa amek cuti panjang..Nasib baik boss baru sangat memahami..Siap bagi bekalan vitamin tambahan utk Sopea makan..wah! speechless saya..Boss baru saya pun sorg yg caring & understanding..syukur..Cuma kalo time kerja mmg bz yang amat! Memang kena pandai curi masa dia..Oklah, saya tau it's take time untuk kenal boss baru dgn lebih mendalam lagi..cewah! haha
Takpe, slow & steady k dakcik! ;)

Ok, that's it for now..
Nanti ada masa saya story lagi..banyak story tertangguh ;)

Ok, bai wok!


p/s : today sakit mata..tapi nak pergi klinik ambil mc pun takut..huhu






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails