I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Tuesday, February 24, 2015

Penang Day 2 #3DMuseum #P.Ramlee House


Hai wok!

Selamat Tahun Baru 2015!

hahaha..kemain dah nak penghujung Februari  baru muncul! maafkan saya ye semua..what to do! mood blogging hilang..

Hari ni buka tengok belog rupanya ada entry tertunda..so mari habiskan entry ni dari terperam kat draft sampai ke sudah..haha

Tapi sorry saya tak dapat nak cerita..sudah hilang ingatan sikit..
So tengok pic je la ye wok..

^   ___ ^






































P.Ramlee house















































Sunset view from balcony bilik hotel





4 comments:

Norazlina Idris said...

Salam,
Lost world kat tambun tu best x? tgk gambar macam best, tapi ramai yg kata tak best .

Feel free and follow superbchombi.blogspot,con

Norazlina Idris said...

Salam,
Lost world kat tambun tu best x? tgk gambar macam best, tapi ramai yg kata tak best .

Feel free and follow superbchombi.blogspot,con

dakcik said...

norazlina:

Wslm..Sory late reply coz mmg dah lama tak buka belog ni..huhu

boleh la..not bad..Tambun dah byk tmpt baru berbanding dlu..xbyk mainan..now mcm best jugakla..esp harga dia still mampu lagi banding dgn sunway lagoon..:)

LYAfrina said...

menarik sgt2...
baru tahu ade musuem p ramlee jugak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails