I WILL FOLLOW U

INFO ! INFO ! INFO !

Thursday, August 20, 2015

See U Again!




Assalamualaikum & hai peeps!



Lama betul tak bersiaran kan? Kekangan masa dan workload yang berlainan dan bertambah! Tambahan pulak dengan berubahnya peredaran dunia berblogging yang semakin lama semakin ditinggalkan ni..huhu
Sampaikan nak menaip dan bercerita berkongsi perasaan, pengalaman jadi serba salah..to me lah..hehe

Tapi bila ada masa tertengok belog sendiri sekali sekala tu , baca kisah lama especially kisah e sopea terasa rindu utk sharing kisah serba sikit ni kan. Sebab kisah sopea tu ada yg keep on asking lg..sekali bukak tu berpuluh jgk komen yg masuk bertanya..mintak sharing pengalaman, rawtan dan ada yg still suggest medication, klinik, rawatan..Thanks a lot friends alam maya! even we don't know each other but u are willing sharing ur experience kan?,,thanks ye!


Okay, banyak nak story and sharing perasaan dgn u olls semua..but mayb di other post lah kan..ni kira macam intro post yg dah lama tinggal tu kan..last story masa kat Penang tu..yg sesi cuticuti cinta tahun lepas! hahaha.. See?? imagine that! kadang takde jiwa kot dh nak menaip kat sini...hahahaha alasan sgt!

See you next entry! 


dan saya tinggalkan pic terbaru katenya lah kan..kot2 ada yg rindu..hahaha 





Selamat Hari Raya wokwok!




p/s : will update later with sopeazara stories..:) if ada masa free..








LinkWithin

Related Posts with Thumbnails